Plastry kości to pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 33 kalorie. Za 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką seler, sos pieprzowy, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, który można poprawić. Spróbuj Nawiedzone Plastry, Plastry Muffuletta, oraz Plastry Dżemu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij majonez i serek śmietankowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj seler, zieloną paprykę, cebulę, sok z cytryny, musztardę, sos Worcestershire, SOS cytrynowo-pieprzowy i ostry pieprz. Dodaj kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.