Plastry gorącej szynki i sera wymagają około 35 minut od początku do końca. Za 1,28 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 40g tłuszczu i w sumie 549 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, szynkę delikatesową, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 63 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Roladki z szynką na gorąco i serem z szynką DELIKATESOWĄ HORMEL ® NATURAL CHOICE® , Roladki z szynką na gorąco i serem z szynką DELIKATESOWĄ HORMEL ® NATURAL CHOICE® , oraz Hot Ham N Cheese.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż grzyby, pieprz i cebulę na maśle do miękkości. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Masło
Cebula
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Rozłóż ciasto.
3
Ułóż mieszankę szynki, sera i grzybów poza środkiem na każdym arkuszu ciasta. Złóż ciasto nad nadzieniem; ściśnij szwy, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Ser
Szynka
4
Umieść w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 400° przez 18-22 minuty lub na złoty kolor.