Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kraba nadziewanego Plamiakiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 685 kalorii, 58g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.78 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser romano, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Plamiak Nadziewany, Plamiak Nadziewany, oraz Grillowany Plamiak Faszerowany Cytryną I Ziołami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W Czekoladzie
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Dodaj seler, zieloną cebulę i czosnek, gotuj i mieszaj przez kilka minut, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Wyjąć z ognia i wymieszać mięso krabowe, kostki chleba, jajko, ser Romano, sok z cytryny i pomidor. Doprawić solą i 1/4 łyżeczki pieprzu i wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym Pieprzem
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Crabmeat
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
(albo Zwykłe)
Takie Jak M&m's
5
Filety z plamiaka ułożyć w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Posmaruj każdą z nich roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
7
Umieść czubatą łyżkę mieszanki kraba na połowie każdego fileta, a drugą połowę złóż na pokrycie. Zabezpieczyć wykałaczkami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Posypać pozostałym farszem i skropić roztopionym masłem. Przykryj naczynie pokrywką lub folią aluminiową. (Danie może być również wykonane z wyprzedzeniem i w tym momencie schłodzone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
9
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, następnie zdjąć pokrywę i piec przez dodatkowe 10 minut, aż wierzch zbrązowieje i ryby płatki łatwo widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.