Placki Matcha Whoopie

Placki Matcha Whoopie
Na $14.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 4689 kalorii, 68g białka, oraz 224g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, masło, Serek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Whoopie Placki, Whoopie Placki, oraz Whoopie Placki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Beat masło i brązowy cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż bardzo puszyste, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubić w jajku, ekstrakt z wanilii i nasiona wanilii. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo dodawaj mieszaninę mąki; następnie stopniowo ubijaj w maślance, aż będzie gładka, skrobając w dół w misce w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
NasionaNasiona
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem lub matami Silpat*. Włożyć ciasto do worka z dużą końcówką (lub wyciąć 1/2 cala. narożnik od zamykanej plastikowej torby i łyżki w cieście). Formularz 1-łyżka. kopce ciasta 2 w. osobno na prześcieradłach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Piec około 12 minut lub do momentu, gdy ciasto wyskoczy z powrotem po poked.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
8
W międzyczasie wykonaj nadzienie: cukier puder i matchę przesiać do średniej wielkości miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MatchaMatcha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać serek, masło i mascarpone i ubić mikserem na małej prędkości na początku, następnie na średnim, aż bardzo gładkie i kremowe, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MascarponeMascarpone
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Za pomocą przesuniętej szpatułki lub noża do masła obficie rozłóż nadzienie na płaskiej stronie ciasta i polej innym ciastem. Powtórz dla reszty ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
11
* Schłodzić matchę po otwarciu do powolnego utleniania. Silpaty (silikonowe maty do pieczenia) zapobiegają przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MatchaMatcha
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia53
Magazyn