Placki Gruszkowo-Żurawinowe

Placki Gruszkowo-Żurawinowe
Need a deser bezmleczny? Ciasto gruszkowo-żurawinowe może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 281 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz gruszki bosc, lody waniliowe, ciasto francuskie z masłem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Gruszkowo-Żurawinowe, Marcepanowe Placki Z Gruszką, oraz Zapiekanki Z Gruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wrzucić pokrojone w kostkę gruszki z 1/3 szklanki cukru, 1 łyżką mąki i żurawiny, zmielonymi goździkami, cynamonem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki MieloneGoździki Mielone
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto francuskie na kwadrat o grubości około 1/8 cala. Ostrym nożem pokroić ciasto na 8 kwadratów. Łyżka nadzienie gruszki na rogu każdego kwadratu, pozostawiając 1/2-cala granicy. Złożyć ciasto na nadzienie, aby utworzyć trójkąt i mocno docisnąć krawędzie, aby uszczelnić. Zaciskaj krawędzie widelcem. Nakłuj czubek każdego trójkąta widelcem, aby umożliwić ucieczkę pary podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Przenieść placki ręcznie do blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aż ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Schłodzone ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać pozostałymi 1 1/2 łyżkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
6
Piecz placki przez około 30 minut, aż będą złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Niech rączki ostygną przez co najmniej 5 minut.
8
Podawać z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn