Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 340 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, cukier, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kwadraty Konika Polnego, Mrożone Kwadraty Konika Polnego, oraz Gruszki Deserowe Kwadraty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia 13x9-calowa patelnia z folią tak, że krawędzie folii rozciągają się na boki patelni; spryskać sprayem do gotowania. Na patelni wymieszać okruchy ciasteczek, cukier i masło. Naciśnij równomiernie na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Spray Do Gotowania
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
W dużej misce, beat twarogu, crme de menthe i crme de cacao z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać krem z prawoślazu; ubić na gładką masę. Przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż mieszanina kopce po upuszczeniu z łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Pianki
Kopce Bar
4
W schłodzonej dużej misce ubijaj śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę w mieszaninę prawoślazu, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Bita śmietana
Pianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zalać skórką. Zamrozić około 4 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Zdjąć z patelni, używając folii do podnoszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
7
Pozostawić deser w temperaturze pokojowej 10 minut przed cięciem. Zamrozić pozostały deser szczelnie przykryty.