Placek Z Budyniem Wstążkowym
Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 82 centy za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki pekan, błyskawiczną mieszankę budyniu waniliowego, skorupę graham cracker i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Budyniowe, Czekoladowe Ciasto Wstążkowe, oraz Szarlotka Wstążka podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubijamy 1-1 / 3 szklanki mleka i budyniu waniliowego przez 2 minuty.
Wlać do graham cracker crust.
W innej dużej misce ubijamy 1-1 / 3 szklanki mleka i budyniu mlecznym przez 2 minuty. Ostrożnie łyżka równomiernie na warstwie wanilii.
W trzeciej dużej misce ubić pozostałe mleko i budyń czekoladowy przez 2 minuty. Ostrożnie rozprowadzić równomiernie na warstwie toffi.
Rozprowadzić z bitą polewą.
Posypać orzechami pekan. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.