Coquilles St Jacques a La Provencale-przegrzebki z czosnkiem

Coquilles St Jacques a La Provencale-przegrzebki z czosnkiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 158 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 73 centów za porcję. Ten przepis z Food.com ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ząbki czosnku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Coquilles St. Jacques dla 1, Coquilles Saint Jacques, oraz Bogate i kremowe Coquilles St. Jacques.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn