Placek Chiński
Przepis Chiński " ciasto jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 63 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz cebulę, olej canolan, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). 2-litrową zapiekankę posmarować masłem.
Ogrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać mieloną wołowinę w cebulę, doprawić solą i czarnym pieprzem, i gotować mieszankę mielonej wołowiny, aż rumiane i kruche, o 10 więcej minut.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
Gotowaną mieloną mieszankę wołową rozłożyć na dno przygotowanego naczynia żaroodpornego; na zmieloną wołowinę zalać warstwą kukurydzy w kształcie śmietany; na wierzch warstwą puree ziemniaczanego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki będą rumiane i zapiekanka będzie bulgotać, około 30 minut.