Placek Błotny
Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 1281 kalorii, 18g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jeśli masz bitą śmietanę, sos czekoladowy, lody kawowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Najfajniejsze Ciasto Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło. Zmiel okruchy ciasteczek w robocie kuchennym.
Dodaj masło do okruchów, aby uzyskać formowalną konsystencję. Naciśnij na bardzo dużą patelnię ciasta, pozostawiając niewielki kopiec w środku, a skorupa będzie aż na krawędzi. Zamrozić skorupę na kilka godzin. Pakuj lody do miski o tej samej średnicy co patelnia. Lody zamrozić w misce na kilka godzin. Odwróć lody na skorupę i wyłóż lody z miski.
Na wierzch ciasta polać sosem krówkowym. Przykryć plastikiem i ponownie zamrozić.
Pokroić w plastry, aby służyć. Udekorować bitą śmietaną i sosem czekoladowym.