Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj brzoskwinię i Malinę z kremem Dream Cream. Ten przepis służy 20 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka śmietany, ekstrakt z wanilii, Skórki ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Brzoskwiniowy Malinowy, Placek Brzoskwiniowy Malinowy, oraz Bruk Brzoskwiniowo-Malinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Płaszcz 10 na 12-calową patelnię do pieczenia z nieprzywierającym sprayem lub olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Umieść 1 skórkę na patelni. Zrób otwory w skorupie widelcem lub nożem i piecz przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odcedzić sok z brzoskwiń i wypełnić przygotowaną skórkę, aż 3/4 wypełnią brzoskwinie.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
6
Połącz wszystkie składniki kostka brukowa, z wyjątkiem pozostałej skórki i rozłóż na brzoskwiniach. Na desce do krojenia ułóż pozostałą skorupę ciasta płasko i pokrój na 10 pasków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
Umieść 5 pasków po przekątnej na bruku i 5 innych po przekątnej w przeciwnym kierunku. Włożyć z powrotem do piekarnika i piec przez 45 do 55 minut, aż skórka będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Udekoruj malinami i liśćmi mięty i podawaj z kremem Dream.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Z 50 Kaloriami
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Umieść wszystkie składniki w misce do miksowania i ubijaj do wymieszania.