Pięcioramienne kotlety jagnięce z cytrusowo-Rodzynkowym kuskusem
Kotlety jagnięce z pięcioma przyprawami z cytrusowo-Rodzynkowym kuskusem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 335 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku pomarańczowego, miodu, złotych rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety jagnięce z Rodzynkowo-migdałowym kuskusem, Kotlety jagnięce z oliwkowym kuskusem, oraz Kotlety jagnięce ze szpinakiem pomidor kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj kuskus na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
4
Połącz hoisin i następne 4 składniki (przez pięć przypraw w proszku) w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Na jagnięcinę posypać pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Jagnięcina
Sól
7
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj mieszaninę hoisin na patelnię; gotować 1 minutę lub aż do dokładnie ogrzanego, obracając się do płaszcza jagnięciny. Łyżka sosu na jagnięcinę; podawać z kuskusem.