Pizza z podwójnym serem, szpinakiem i kurczakiem

Pizza z podwójnym serem, szpinakiem i kurczakiem
Przepis podwójny ser, szpinak i pizza z kurczaka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 365 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści szpinaku baby, pieczona papryka, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser nadziewany kurczak & szpinak Pizza chleb, Podwójny Ser Pizza Burger, oraz Pizza Pepperoni Z Podwójnym Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść ciasto pizzy na patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
3
Top z serem Havarti, szpinakiem, kurczakiem, papryką, solą czosnkową i serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
HavartiHavarti
PaprykaPapryka
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Cały KurczakCały Kurczak
SzpinakSzpinak
4
Piec 8 do 10 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn