Pizza z kiełbasą i pieprzem
Przepis kiełbasa i pieprz Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bez dodatku soli pasty pomidorowej, o smaku sera pizza crust, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pizza Z Kiełbasą I Pieprzem, Pizza Z Kiełbasą Pieprzową, oraz Pizza z kiełbasą, cukinią i pieprzem.
Instrukcje
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kiełbasę i paprykę na patelnię; gotować 6 minut lub aż papryka są chrupiące-przetargu i kiełbasa jest rumiane, często mieszając.
Umieścić ciasto pizzy na dużej blasze do pieczenia.
Połączyć podstawowe Marinara i koncentrat pomidorowy, mieszając trzepaczką; rozłożone równomiernie na skorupie, pozostawiając 1-calowy granicy.
Posypać serem i oregano; wierzch równomiernie mieszanką kiełbas.
Piec w 450 przez 15 minut lub aż ser topi się i skórka jest lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon