Pizza z białej fasoli, pomidorów i koziego sera
Przepis biała fasola, pomidor i kozi ser Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. To danie główne ma 453 kalorie, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.61 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka małych liści zieleni, takich jak dziecko rukola, kozi ser, pomidory śliwkowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Żurawinowo-kozi ser Sałatka z białej fasoli i jarmużu, Zupa z białej fasoli i jarmużu z kozim serem Polenta, oraz Grillowana Pizza pomidorowo-kozim serem.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na najniższej półce i rozgrzej piekarnik do 260°. Lekko posmaruj 17 - na 14-calową ciężką blachę do pieczenia (bez boków) i posyp mąką kukurydzianą, odkręcając nadmiar.
Fasola Pulse z czosnkiem, bulionem i 1 łyżeczką oleju w robocie kuchennym, aż grubo posiekana i doprawiona solą i pieprzem.
Pył ciasto na pizzę i ręce mąką. Trzymając 1 krawędź ciasta w powietrzu obiema rękami i pozwalając dolnemu dotykać powierzchni roboczej, poruszaj rękami wokół krawędzi (jak obracanie kierownicy), umożliwiając rozciągnięcie masy ciasta w przybliżeniu w 10-calową rundę. Pleców mąki pięści i z nimi rozciągnąć ciasto od środka spodu, obracając ciasto, aby utrzymać szorstki okrąg, aż 13 do 14 cali.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Rozłóż przecier z fasoli na cieście, pozostawiając 1-calową granicę wokół krawędzi. Top purée z pomidorami i cebulą, następnie posypać rozmarynem i kropka z serem. Doprawić solą i pieprzem.
Piec pizzę na Dolnym stojaku piekarnika, aż skorupa jest rumiane i chrupiące i polewa jest bulgotanie, 12 do 15 protokół.
Wrzucić zieleninę z pozostałą 1/2 łyżeczki oleju i soli i pieprzu do smaku i posypać pizzę.
Pizzę pokroić na 8 plastrów.