Pizza Poutine
Pizza Poutine może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 152g białka, 251 g tłuszczu, oraz w sumie 4200 kalorii. Na 11,16 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka frytek, jajek, drożdży instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Poutine, Poutine, oraz Zdrowa Poutine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w dużej misce.
W filiżance ubij wodę, jajko, drożdże i cukier. Zrobić dobrze w mące i wlać mieszaninę drożdży. Mieszaj, aż mieszanina utworzy gładkie ciasto, dodając niewielką ilość mąki lub wody w razie potrzeby. Przykryć miskę ręcznikiem; odstawić do wyrośnięcia, aż podwoi rozmiar, około 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Frytki rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec frytki w rozgrzanym piekarniku na złoty kolor, około 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i smażyć kawałki boczku, aż rumiane, o 5 protokół; usunąć, aby osuszyć na ręczniku papierowym.
Spryskaj okrągłą patelnię do pizzy sprayem do pieczenia.
Dziurkować ciasto i spłaszczyć na patelni do pizzy. Na nadziewaną skórkę, posypać około 1/4 szklanki rozdrobnionego meksykańskiego sera wymieszać wokół krawędzi ciasta, wałkować ciasto do środka nad serem, i szczypta ciasta do uszczelnienia.
Rozłóż cienką warstwę sosu do pizzy na cieście.
Rozłóż frytki na cieście; wlać sos na frytki w razie potrzeby do pokrycia. Wierzch z pozostałą mieszanką meksykańskiego sera.
Kawałki boczku posypać równomiernie pizzą.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie bąbelkowy i ciasto będzie złote, około 20 minut.