Pizza Pomidorowo-Bazyliowa
Pizza pomidorowo-Bazyliowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, ser mozzarella, ciasto na pizzę, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, Pizza Pomidorowa Bazylia, oraz Pizza pomidorowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 260°.
Pat i rozciągnąć ciasto na 14x6-calowy rustykalny prostokąt na blasze natryskiwane sprayem do gotowania; rozprowadzić sosem.
Wierzch z 1 szklanką sera, pomidorów i bazylii; posypać pozostałym serem.
Piec 12 do 15 min. albo aż ser się roztopi i skórka będzie złotobrązowa.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Spalletti Chianti D. O. C. G.]()
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.