Pizza ogrodnika

Pizza ogrodnika
Przepis Pizza ogrodnika może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 1158 kalorii, 52g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz aktywne drożdże, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę z kaszy mannej, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto Sufletowe Z Semoliny jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Placek ogrodnika, Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, oraz Pizza TJ Hooker (Chipotle BBQ i słodki ananas Chili + Pizza Jalapeño z boczkiem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do ciepłej wody w małej miseczce ubić szczyptę cukru i posypać drożdże wierzchem {drożdże żywią się cukrem, dzięki czemu pomaga to obudzić i zacząć działać}.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać 3 szklanki/385 g mąki i posolić razem w dużej misce lub misce miksera stojącego, aby połączyć {rezerwując 1/4 szklanki / 30 g mąki na później}. Zrobić dobrze w środku i wlać mieszaninę drożdży. Wymieszać widelcem lub hakiem do ciasta, aby uzyskać kudłate ciasto. Jeśli ciasto ręcznie, energicznie mieszać z drewnianą łyżką do pracy glutenu przez około 5 minut, aż ciasto jest gładka. Następnie obróć na lekko posypany mąką blat i zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 5 minut, dodając małe posypki mąki w razie potrzeby, aby po prostu nie sklejać. Jeśli używasz mikser stojak wyposażony w hak do ciasta, pokonać na dużej prędkości, aż ciasto przychodzi razem i uderza bok miski, o 5 protokół, dodając do 1/4 szklanki / 30 gramów więcej mąki w razie potrzeby, aby utworzyć spójną piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Mikser StojącyMikser Stojący
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Podzielić ciasto na pół {dla dużej pizzy} lub ćwiartki {dla małej pizzy} i uformować w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Umieść każdą kulkę ciasta w lekko naoliwionej plastikowej torbie, zamknij i przechowuj w lodówce przez noc {staje się bardziej elastyczny, gdy siedzi przez noc} lub do 3 dni {lub zamrażaj do 1 tygodnia}.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Wyjmij ciasto z lodówki na 2 godziny przed planowanym gotowaniem. Olej dwie lub cztery miski {w zależności od tego, czy robisz dwie duże, czy cztery pojedyncze pizze}. Obróć każdą kulkę ciasta w misce, aby pokryć olejem; przykryj miskę szczelnie folią foliową/folią spożywczą. Narysuj okrąg wokół góry, aby zaznaczyć, gdzie ciasto jest teraz, abyś mógł obserwować, jak się rozwija. Odstawić w ciepłe miejsce do podwojenia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Umieść kamień do pizzy na Dolnym stojaku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do temperatury 246°/240°C/Gaz 9 co najmniej 45 minut przed planowanym upieczeniem pizzy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
7
Lekko odkurzyć czysty blat i ciasto mąką. Naciśnij i wklep każdą kulkę ciasta w prostokąt lub okrągły. Gdy masz podstawowy kształt, który chcesz, rozciągnij ciasto, układając je na plecach rąk i nadgarstków, pozwalając mu zwisać, aby grawitacja wykonała pracę. W przypadku większych pizz celuj w prostokąt o wymiarach 7 na 12 cali/17 na 30,5 cm lub okrągły o wymiarach 12 na 30,5 cm; w przypadku pojedynczych pizz celuj w okrągły o wymiarach 6 na 9 cali/15 na 23 cm lub prostokąt w przypadku mniejszych pizz i płaskich chlebów, w zależności od grubości ciasta. Nie martw się, jeśli jest zniekształcony.} Ciasto przykryć ręcznikiem aż do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Obficie odkurzyć skórkę do pizzy lub blachę / tacę z mąką kukurydzianą i położyć na cieście, potrząsając skórką lub blachą/tacą w tę iz powrotem, aby upewnić się, że ciasto łatwo się ślizga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Posiekaj lub pokrój wszystkie warzywa na małe kawałki, które szybko ugotują się w gorącym piekarniku. Top pizze z wszelkich dodatków, które muszą być gotowane lub stopione, jak ser, plastry czosnku, grzyby, i małe kawałki warzyw, które muszą gotowane przez{kluczem jest użycie lekkiej ręki tutaj, ponieważ overtopped pizze mają tendencję do rozmokły}, dzieląc polewy między wszystkie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
SerSer
CzosnekCzosnek
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przesuń pizzę na kamień {lub gotować bezpośrednio na blasze} i piec większe pizze jeden na raz, mniejsze dwa na raz, aż nadmuchane, chrupiące i równomiernie pieczone przez, O 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Usuń i top ze świeżymi i surowymi składnikami, takimi jak Ogolona kukurydza, pokrojone pomidory, świeża bazylia, rukola/rukola lub szczaw. Ogolić lub zetrzeć świeże Parmigiano-Reggiano na wierzchu, skropić najlepszą oliwą z oliwek i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
RukolaRukola
SzczawSzczaw
KukurydzaKukurydza
12
Get Yeast Smart
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
13
Jeśli nigdy wcześniej nie pracowałeś z drożdżami lub nie masz termometru do badania temperatury wody, spróbuj tego: zanurz palec w ciepłej wodzie. Powinno być nieco cieplej niż temperatura ciała, lub innymi słowy, o bardzo gorącej kąpieli. Aby dokładnie sprawdzić swój osąd, posypać tylko kilka ziaren drożdży nad wodą. Jeśli zmiękną i nadmuchają do wody, temperatura prawdopodobnie jest odpowiednia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
14
Dodać pozostałe drożdże i odstawić do spienienia {jak krem do golenia} i zmięknie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
DrożdżeDrożdże
15
From The Newlywed Cookbook: Fresh Ideas & Modern Recipes for Cooking with & for Each Other by Sarah Copeland. Copyright © 2012 By Sarah Copeland; photographs copyright © 2012 by Sara Remington. Wydany przez Chronicle Books LLC.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia92
Magazyn