Pizza meksykańska Jimmy ' ego

Pizza meksykańska Jimmy ' ego
Pizza meksykańska Jimmy ' ego wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz paprykę, sól, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Pizza meksykańska Jimmy ' ego, Pizza meksykańska Jimmy ' ego, oraz Kurczak adobo Jimmy ' ego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokryć 2 talerze ciasta nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić wołowinę, cebula i czosnek na patelni na średnim ogniu. Gotować, aż wołowina będzie równomiernie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Spuścić tłuszcz. Doprawić mięso chili w proszku, kminkiem, papryką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chili W ProszkuChili W Proszku
PaprykaPapryka
KminekKminek
MięsoMięso
4
Ułóż po jednej tortilli w każdym talerzu ciasta i przykryj warstwą rozgrzanej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
5
Połowę przyprawionej mielonej wołowiny rozłóż na każdej z nich, a następnie przykryj drugą tortillą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Piec 10 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć talerze z piekarnika i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Rozłóż połowę salsy na każdej górnej tortilli. Przykryj każdą pizzę połową serów Cheddar i Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Ser CheddarSer Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
9
Umieść połowę pomidorów, połowę zielonej cebuli i połowę plastrów jalapeno na każdym z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone JalapenosPokrojone Jalapenos
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
10
Odstawić pizzę do piekarnika i piec jeszcze 5-10 minut, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić przed krojeniem każdego z nich na 4 kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn