Pizza Meksykańska
Meksykańska Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, ziarna kukurydzy, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pizza Meksykańska, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto; wklep do równej grubości na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Podsmaż kiełbasę i cebulę na gorącej oliwie, aż cebula będzie miękka; odcedzić.
Połącz ser śmietankowy, ser Monterey Jack, posiekaną świeżą kolendrę, skórkę z limonki i sok z limonki; rozprowadzić na skorupie. Wierzch z mieszanki kiełbasy i ziaren kukurydzy.
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut.
Posypać świeżymi liśćmi kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.