Pizza Meksykańska

Pizza Meksykańska
Meksykańska Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, ziarna kukurydzy, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pizza Meksykańska, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozwiń ciasto; wklep do równej grubości na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podsmaż kiełbasę i cebulę na gorącej oliwie, aż cebula będzie miękka; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Połącz ser śmietankowy, ser Monterey Jack, posiekaną świeżą kolendrę, skórkę z limonki i sok z limonki; rozprowadzić na skorupie. Wierzch z mieszanki kiełbasy i ziaren kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Posypać świeżymi liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn