Pizza Bianca z kozim serem i zieleniną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pizzy Bianca z kozim serem i zieleniną. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 558 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ząbek czosnku, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pizza z kozim serem z karmelizowaną cebulą, małymi zieleniami i redukcją balsamiczną, Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), oraz Pizza Bianca.
Instrukcje
Wlać 3/4 szklanki wody do dużej miski.
Posypać drożdże; wymieszać, aby zmiksować.
Odstawić na 10 minut, aby rozpuścić drożdże.
Dodać olej i sól, następnie 1 1/2 szklanki mąki. Mieszaj, aż dobrze się wymieszasz (ciasto będzie lepkie). Obrócić ciasto na obficie posypaną mąką powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, dodając tylko tyle mąki, aby zapobiec przywieraniu ciasta, około 5 minut (ciasto będzie miękkie). Uformuj ciasto w kulkę; umieść w dużej naoliwionej misce i obróć do płaszcza. Przykryj miskę ręcznikiem kuchennym.
Pozostawić ciasto do wyrośnięcia w chłodnej temperaturze pokojowej, aż prawie podwoi się, około 2 godzin. Punch ciasto w dół; forma w piłkę. Powrót do miski; przykryć ręcznikiem i odstawić do podwojenia, około 3 godzin.
Wymieszaj olej, czosnek i czerwoną paprykę w małej misce.
Chard gotować w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Drenaż. Spłukać pod zimną wodą; odcedzić. Wycisnąć do sucha, a następnie grubo posiekać.
Rozgrzać 2 łyżki oleju na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i wymieszać 30 sekund.
Dodaj chard i wymieszać 1 minutę. Doprawić do smaku solą.
Rozgrzej piekarnik do 260°. rozwałkuj ciasto. Forma w piłkę; miejsce na mąki powierzchni roboczej. Przykryć ręcznikiem kuchennym; odstawić na 30 minut.
Posypać bez brzegów blachy do pieczenia z mąki kukurydzianej.
Rozwałkuj ciasto na mące do 13-calowej okrągłej powierzchni.
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Posypać mozzarellą na ciasto, pozostawiając 1-calowy granicy. Rozsypać chard nad mozzarellą. Wierzch z kozim serem.
Brush krawędzi skorupy z niektórych sezonowanego oleju. Odstawić 2 łyżeczki przyprawionego oleju; pozostałą oliwę skropić na pizzę.
Piec pizzę, aż skorupa będzie brązowy, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika; ostrze pędzla z przyprawionym olejem i podawać.