Pizza Śniadaniowa
Pizza śniadaniowa może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 637 kalorii, 11g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.58 za porcję. Mieszanka storebought ciasto do pizzy, sok z cytryny, śmietany, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 247 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pizza Śniadaniowa, Pizza Śniadaniowa, oraz Pizza Śniadaniowa.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto do pizzy na grubość około 1/4 cala.
Ciasto do pizzy przełożyć na wyłożoną blachę do pieczenia i wymieszać z roztopionym masłem.
Posypać 2 łyżki cynamonu-cukier i piec na złoty kolor, o 10 do 15 protokół. Schłodzić ciasto pizzy na drucianym stojaku.
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj ser, śmietanę, sok z cytryny i skórkę.
Rozprowadzić mieszaninę serową na ostudzonej skórce. Top z mieszanymi jagodami i posypać pozostałym cynamonem-cukrem. Plaster jak pizza i służyć.
Pokrój fasolę wanilii na pół, wzdłuż. Używając tylnej części noża, zeskrobaj wnętrze fasoli wanilii, aby zebrać nasiona. Zeskrobać nasiona wanilii do małej miseczki.
Dodać cukier i cynamon i wymieszać do połączenia. Odstawić do małej miseczki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.