Piwne Bachory W Stylu Midwestern
Piwne bachory w stylu Midwestern mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, kiełbaski bratwurst, rolki hoagie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis od Foodnetwork ma 88 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Midwestern Style Chili, Midwestern Style Chili, oraz Piwne bachory z piwem Queso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przekłuj kiełbasę widelcem. W średnim garnku połącz bratwurst, piwo i połowę cebuli. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut lub aż bratwurst są twarde i gotowane przez.
Przenieś kiełbasę na talerz. Zarezerwuj trochę płynu do gotowania.
Tymczasem, na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj pozostałą cebulę i paprykę. Gotować około 15 minut lub aż bardzo miękkie, rzucając od czasu do czasu.
Dodaj bratwurst na patelni w ciągu ostatnich 5 minut gotowania lekko brązowy. Jeśli warzywa zaczną się zbyt ciemne, dodaj kilka łyżek płynu do gotowania bratwurst. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Aby służyć, każdą bułkę posmarować musztardą. Napełnij każdą bułkę bachorem. Wierzch z smażoną papryką i cebulą.