Pistou

Pistou

Instrukcje

1
In a food processor purée the basil and the garlic, add the oil, the Parmesan, and salt and pepper to taste, and blend the pistou until it is smooth. Stir the pistou into soups or toss it with cooked pasta or vegetables. (The pistou may be made 1 week in advance and kept, chilled, in an airtight container.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia93
Magazyn