Pistacjowe Biscotti
Pistacjowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pistacjowe Biscotti, Biszkopt Pistacjowo-Figowy, oraz Pistacjowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć sok z mlekiem; odstawić na 10 minut.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 5 kolejnymi składnikami (przez sól), dobrze mieszając trzepaczką. Roztopić 2 łyżki masła.
Połącz 2 łyżki stopionego masła, mieszaninę mleka, skórkę i jajko w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki, mieszając do dobrze wymieszane (ciasto będzie kruche). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 razy. Uformuj ciasto na 4 x 12 cali kłodę na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego koloru. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Usunąć kłodę z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój kłódkę po przekątnej na 24 (1/2 cala) plasterki.
Umieść plastry pionowo na blasze do pieczenia; piec w 325 przez 20 minut lub do chrupkości.
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Połączyć pozostałe 1 łyżeczka masła i czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne danie; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund lub aż czekolada topi, mieszając raz.
Wlać mieszaninę czekolady do małej plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić. Wyciąć małą dziurkę w 1 rogu worka; skropić mieszaninę czekolady na schłodzone biszkopty.