Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać pistacje kruche spróbować. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sodę oczyszczoną, jasny syrop kukurydziany, ziarna słonecznika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Pistacjowa Krucha, Pistacjowa Krucha, oraz Pistacjowa Krucha dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki, rzucając do herbu.
2
Połącz cukier, syrop, wodę i sól w ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować 25 minut lub aż złoty i cukierek termometr rejestruje 340, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać mieszaninę pistacji i masła, mieszając szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Truskawki Na Stopę
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wyjąć z ognia; wymieszać sodę oczyszczoną (mieszanina będzie bąbelkowa). Szybko rozprowadzić mieszaninę na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Całkowicie schłodzić i rozbić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami