Pinto Bean Pie II

Pinto Bean Pie II
Pinto Bean Pie II to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 100 g tłuszczu, oraz w sumie 2562 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, fasola pinto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pinto Bean Pie, Pinto Bean Pie, oraz Zapiekanka Z Fasoli Pinto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Masło, cukry i jajka śmietankowe (lekko ubijane).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
3
Dodać fasolę i orzechy, dobrze wymieszać i wlać do nieobrobionej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia27
Magazyn