Pinto Bean Pie II
Pinto Bean Pie II to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 100 g tłuszczu, oraz w sumie 2562 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, fasola pinto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pinto Bean Pie, Pinto Bean Pie, oraz Zapiekanka Z Fasoli Pinto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło, cukry i jajka śmietankowe (lekko ubijane).
Dodać fasolę i orzechy, dobrze wymieszać i wlać do nieobrobionej skorupki ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut.