Pinkish Deviled Eggs

Pinkish Deviled Eggs
Pinkish Deviled Eggs może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Jeśli masz ikrę dorsza, jajka, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Owinąć ikrę z dorsza lekko naoliwioną folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść jajka w rondlu i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć jajka. Doprowadzić go do wrzenia, przykryć, a następnie zdjąć z ognia. Odstawić na 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odcedzić i zalać zimną wodą jajka, aby je schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
5
Wyjąć skorupki i pokroić jajka na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Żółtka umieścić w misce i wymieszać z gotowaną ikrą dorsza i masłem. Doprawić do smaku solą. Łyżka mieszaniny żółtka na połówki białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Na wierzch posypać mieloną natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn