Pinkish Deviled Eggs

Pinkish Deviled Eggs może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Jeśli masz ikrę dorsza, jajka, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Owinąć ikrę z dorsza lekko naoliwioną folią aluminiową.
Umieść jajka w rondlu i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć jajka. Doprowadzić go do wrzenia, przykryć, a następnie zdjąć z ognia. Odstawić na 12 minut.
Odcedzić i zalać zimną wodą jajka, aby je schłodzić.
Wyjąć skorupki i pokroić jajka na pół wzdłuż.
Żółtka umieścić w misce i wymieszać z gotowaną ikrą dorsza i masłem. Doprawić do smaku solą. Łyżka mieszaniny żółtka na połówki białka jaja.
Na wierzch posypać mieloną natką pietruszki i podawać.