Pilaw jęczmienny z karczochami serca może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 497 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, komercyjne pesto, ciecierzycę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha, oraz Pilaw Jęczmienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 3 minuty. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 8 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podczas gdy jęczmień gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać karczochy i czosnek. Smażyć 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
Jęczmień
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać pesto, sok z cytryny i ciecierzycę do gotowanego jęczmienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Ciecierzyca
Jęczmień
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Podawać mieszankę karczochów na jęczmieniu; top z serem.