Pilaf Wieloziarnisty

Pilaf Wieloziarnisty
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pilaw wieloziarnisty może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pilaw Wieloziarnisty Z Grzybami, Ancho Wieloziarnisty pilaw z żurawiną i orzechami pekan, oraz Chleb Wieloziarnisty.

Instrukcje

1
Roztopić 2 łyżki masła w garnku 6-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać grzyby i cebulę. Gotować na średnim ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj tylko brązowy i dziki ryż. Nadal gotować, często mieszając, 2 minuty lub aż dno garnka zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wymieszać z bulionem i białym winem do gotowania. Zwiększyć ciepło do wysokiej; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić, pod przykryciem, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Wymieszać z białym ryżem i marchewką. Przykryć i nadal gotować na wolnym ogniu 20 minut więcej lub do momentu wchłonięcia płynu. Wymieszać z tymiankiem i pozostałymi 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Podawać natychmiast lub ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn