Pikantny Włoski Tunan i kluski to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 341 kalorii, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bez żółtka bardzo szeroki makaron, mieszankę sera, oliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Włoski Tunan i kluski, Makaron brokułowy z pikantną włoską kiełbasą (kluski Cukiniowe), oraz Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać z sosem do makaronu. Gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Złóż tuńczyka, oliwki i przyprawy. Gotować do ogrzania. Każdą porcję ułożyć serem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.