Pikantny Włoski Kurczak

Pikantny Włoski Kurczak
Przepis Pikantny włoski kurczak jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Na $1.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pokrojonego kurczaka brojlerów-Frytkownica, przyprawy, sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantny Włoski Kurczak, Pikantna Włoska Sałatka Z Kurczakiem, oraz Pikantna Włoska Sałatka Z Kurczakiem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kurczaka, boki skóry w dół, w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pozostałe składniki wymieszać.
4
Połowę mieszanki majonezu posmarować kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
5
Przykryć i piec 30 minut. Obróć kurczaka; zmiażdż pozostałą mieszankę majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec ok. 30 minut lub do momentu aż sok z kurczaka nie będzie już różowy po przecięciu najgrubszych kawałków. (Jeśli kurczak zaczyna brązowieć zbyt szybko, przykryj folią aluminiową.) Wyrzucić pozostałą mieszaninę majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn