Pikantny Wolnoopalacz z ziemniakami i słodką papryką
Pikantny Wolnoopalacz z ziemniakami i słodką papryką to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 543 kalorie, 53g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, popękany pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wolnowarowy mostek słodko-kwaśny, Slow Cooker Sweet & Sour Beef Mostek, oraz Slow-Cooker słodko-słony mostek wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni do migotania. Doprawić solą, pieprzem i brązem po obu stronach.
Przenieść mostek do wolnej kuchenki i dodać pozostałe składniki. Doprawić 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu. Gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin lub do miękkości.
Wyjmij mostek z wolnej kuchenki i pozostaw na 5 minut. Pokroić na ziarno.
Ułożyć na półmisku razem z warzywami. Łyżka sosu na górze lub umieścić w sosie Łódź przejść obok.