Pikantny Stir-Fry z indykiem i zieloną fasolą

Pikantny Stir-Fry z indykiem i zieloną fasolą
Pikantny indyk i zielona fasola Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 25g białka, oraz 19g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, sos sojowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny mielony indyk i zielona fasola Stir-fry, Pikantny mielony indyk i zielona fasola Stir-fry i 30% zniżki na sprzedaż, oraz Indyk i fasolka szparagowa smażone z orzeszkami ziemnymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Wymieszać z ryżem, przykryć i gotować do miękkości, o 18 protokół; dobrze odcedzić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Wrzucić fasolkę szparagową, 1 1/2 łyżki oleju roślinnego i cukru na obramowanej blasze do pieczenia. Broil, mieszając raz, aż fasola są miękkie i zwęglone, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać indyka i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż rumiane, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodać czosnek, ogórki kiszone i chile pasty i gotować, aż czosnek jest lekko złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
6
W misce ubić bulion z kurczaka, sos sojowy, sherry i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać fasolkę szparagową na patelni z mieszaniną indyka i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodać mieszankę sosu sojowego i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
10
Zdjęcia Christopher Testani
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn