Pikantny Stir-Fry z indykiem i zieloną fasolą
Pikantny indyk i zielona fasola Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 25g białka, oraz 19g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, sos sojowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny mielony indyk i zielona fasola Stir-fry, Pikantny mielony indyk i zielona fasola Stir-fry i 30% zniżki na sprzedaż, oraz Indyk i fasolka szparagowa smażone z orzeszkami ziemnymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Wymieszać z ryżem, przykryć i gotować do miękkości, o 18 protokół; dobrze odcedzić i ogrzać.
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Wrzucić fasolkę szparagową, 1 1/2 łyżki oleju roślinnego i cukru na obramowanej blasze do pieczenia. Broil, mieszając raz, aż fasola są miękkie i zwęglone, o 8 protokół.
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać indyka i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż rumiane, 3 protokół.
Dodać czosnek, ogórki kiszone i chile pasty i gotować, aż czosnek jest lekko złoty, o 3 protokół.
W misce ubić bulion z kurczaka, sos sojowy, sherry i skrobię kukurydzianą.
Dodać fasolkę szparagową na patelni z mieszaniną indyka i gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodać mieszankę sosu sojowego i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Zdjęcia Christopher Testani