Pikantny Olejek Tymiankowo-czosnkowy
Pikantny tymianek i olej czosnkowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 16 i kosztuje 19 centów za porcję. Mieszanka gałązki tymianku, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pikantny czosnek tymianek pieczona ciecierzyca (GF , SF + Vegan), Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Pieczywo czosnkowo-tymiankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małym, ciężkim rondlu. Gotować na średnim i małym ogniu, aż termometr zarejestruje 20
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj 20 minut (nie pozwól, aby temperatura wzrosła powyżej 220). Schłodzić do temperatury pokojowej.
Przecedzić mieszaninę oleju przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe. Przechowywać w lodówce.
Uwaga: Przechowywać w lodówce w szklanym pojemniku do 1 tygodnia.