Pikantny meksykański Dip serowy z fasolą

Pikantny meksykański Dip serowy z fasolą
Pikantny meksykański Dip serowy z fasolą to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fasoli, kukurydzy, taco bellâ® & chunky salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, Pikantny meksykański ryż i kukurydza z fasolą, oraz Meksykańska Zapiekanka jajeczna ze szpinakiem, czarną fasolą i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz składniki w misce do mikrofalówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mikrofalówka na wysokości 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia VELVEETY i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 3 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn