Pikantny meksykański Dip serowy z fasolą to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fasoli, kukurydzy, taco bellâ® & chunky salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, Pikantny meksykański ryż i kukurydza z fasolą, oraz Meksykańska Zapiekanka jajeczna ze szpinakiem, czarną fasolą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz składniki w misce do mikrofalówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mikrofalówka na wysokości 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia VELVEETY i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 3 minutach.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.