Pikantny Makaron Smażony W Stylu Malezyjskim
Pikantny makaron smażony w stylu malezyjskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś SOS fasolowy, cukier, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki kurkuma smażone w stylu malezyjskim, Koreański Styl smażony makaron Udon z kurczakiem i warzywami, oraz Styl Szechuan wymieszać smażony stek z papryką, cebulą i groszkiem śnieżnym nad makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż talerz potrójną warstwą ręczników papierowych; top z tofu.
Umieść potrójną warstwę ręczników papierowych na wierzchu tofu; top z innym talerzem.
Pokrój tofu w kostkę 1/2 cala.
Makaron gotować w dużej patelni wrzącej wody 3 minut lub do czasu zakończenia; drenaż w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklanka płynu do gotowania. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek do patelni; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodać sól i bok choy; gotować 30 sekund, często mieszając. Wymieszać w 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować 4 protokół.
Połącz cukier i pozostałe składniki, mieszając do połączenia.
Dodaj makaron, pozostały 1/2 szklanki płynu do gotowania i mieszaninę cukru na patelnię; wrzucić do połączenia. Gotować 30 sekund lub aż do całkowitego ogrzania, podrzucając do płaszcza.
Dodaj tofu; wrzucić do połączenia.