Pikantny Makaron Smażony W Stylu Malezyjskim

Pikantny Makaron Smażony W Stylu Malezyjskim
Pikantny makaron smażony w stylu malezyjskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś SOS fasolowy, cukier, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki kurkuma smażone w stylu malezyjskim, Koreański Styl smażony makaron Udon z kurczakiem i warzywami, oraz Styl Szechuan wymieszać smażony stek z papryką, cebulą i groszkiem śnieżnym nad makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż talerz potrójną warstwą ręczników papierowych; top z tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Umieść potrójną warstwę ręczników papierowych na wierzchu tofu; top z innym talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Odstawić na 20 minut.
4
Pokrój tofu w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Makaron gotować w dużej patelni wrzącej wody 3 minut lub do czasu zakończenia; drenaż w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklanka płynu do gotowania. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać czosnek do patelni; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać sól i bok choy; gotować 30 sekund, często mieszając. Wymieszać w 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
SólSól
9
Połącz cukier i pozostałe składniki, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
10
Dodaj makaron, pozostały 1/2 szklanki płynu do gotowania i mieszaninę cukru na patelnię; wrzucić do połączenia. Gotować 30 sekund lub aż do całkowitego ogrzania, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj tofu; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn