Pikantny Gulasz Z Soczewicy I Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pikantnego gulaszu z soczewicy i fasoli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 623 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz garnek z warzywami knorr, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, Gulasz Z Soczewicy, oraz Gulasz Z Czerwonej Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni o ciężkim dnie i dodać nasiona gorczycy. Pozostawić na kilka minut, aż zaczną wydawać dźwięki popping, a następnie dodać cebulę, por, seler i czosnek.
Dodaj marchew, otwórz pokrywkę i pozostaw do gotowania delikatnie przez 5 minut.
Dodać grzyby, fasolę, soczewicę i tymianek. Przykryć ponownie i pozostawić do gotowania przez kolejne 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj garnek do miarki i dopełnij wrzącą wodą do znaku 400 ml. Dobrze wymieszać, aż się rozpuści, a następnie dodać do patelni, wraz z sosem HP i przecierem pomidorowym.
Dodaj trochę wody do mąki kukurydzianej, aby uzyskać płynną pastę.
Dodaj to do garnka i dobrze wymieszaj. Pomoże to zagęścić sos.
Przykryć garnek i pozostawić na wolnym ogniu delikatnie przez 30 minut, aż warzywa będą miękkie i sos będzie gęsty.