Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami Salsa

Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami Salsa
Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz steki z tuńczyka, ocet balsamiczny heinz, 1 env. dobre Pory roku pikantny włoski mix dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami Salsa, Ciasto z tuńczykiem ze świeżymi pomidorami Salsa, oraz Grillowany stek z tuńczyka ze świeżą salsą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 4 składniki, aż dobrze wymieszane. Wymieszać 1 łyżkę. basil.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2
Wymieszać 2 Łyżki. dressing wymieszać z pozostałą bazylią, pomidorami, cebulą i serem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Wlać pozostałą mieszaninę opatrunku na tuńczyka w płytkim naczyniu; włączyć płaszcz z obu stron. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 min. do 1 godziny marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć tuńczyka z marynaty; wyrzucić marynatę. Tuńczyk z grilla 5-7 min. z każdej strony lub aż tuńczyk płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać posypane mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 24 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia14
Magazyn