Pikantny Grillowany Kurczak Czosnkowo-Ziołowy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pikantny Grillowany kurczak czosnkowo-ziołowy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, Bazyl, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek i zioła Spatchcock Grillowany kurczak, Grillowany czosnek i zioła kurczak i warzywa, oraz Grillowane piersi kurczaka faszerowane czosnkiem i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w płytkim naczyniu. W średniej misce wymieszaj oliwę z oliwek, granulowany słodzik SPLENDA®, miód, szafran, czosnek, bazylia, tymianek, pieprz cayenne, sól, oregano, pietruszka i szałwia.
Wlać mieszaninę na kurczaka. Przykryć i marynować 20 do 25 minut w lodówce.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Lekko nasmarować ruszt grillowy. Wyrzucić marynatę i umieścić kurczaka na grillu. Gotować przez 10 minut z każdej strony lub do czasu zwęglenia i oczyszczenia soków.