Pikantny Grillowany Indyk
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego grillowanego indyka. Ten przepis zawiera 12 porcji z 597 kalorii, 70g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sos worcestershire, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Kanapka Z Indykiem, Pikantny Pieczony Indyk, oraz Pikantna Pierś Z Indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Usuń podroby z indyka (wyrzuć lub Zachowaj do innego użytku). Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Przygotuj grill na pośrednie ciepło, używając patelni ociekowej. Otwory na szpikulec indyka; związać podudzia razem.
Umieść indyka na patelni ociekowej; grill, pod przykryciem, na pośrednim średnim ogniu przez 1 godzinę.
Tymczasem w małym rondlu połącz pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia. Odstaw 2/3 szklanki do podania.
Grilluj indyka 1-2 godziny dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 180°, często fastrygując pozostałym sosem. Przykryj i odstaw na 15 minut przed rzeźbieniem.
Podawać z zarezerwowanym sosem.