Pikantny Dressing Ranch

Pikantny Dressing Ranch
Need a przystawka bezglutenowa? Pikantny Ranch Dressing może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, pieprz cayenne, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pikantny opatrunek Biff ' s Ranch, Pikantny Sos Tomatillo Ranch, oraz Chrupiąca Sałatka z pikantnym sosem Ranczo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek mielić, a następnie dodać 1/2 łyżeczki soli koszernej i zacierać ostrzem noża, aż powstanie pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Dodaj to do blendera z pozostałymi składnikami. Puree i smak, aby dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wyjąć i umieścić w małej misce i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn