Pikantny Dip Chili-Ser
Pikantny Dip Chili-ser może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki chile, refried fasoli, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz Chicken Chili Dip Serowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połączyć refried fasoli, chili, serek śmietankowy, i zielona papryka chile w misce miksera Stoiska; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę fasoli do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia i top z serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dip będzie bulgotać i ser topi się, około 15 minut.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego można spróbować to Castellroig Cava Brut. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Castellroig Cava Brut]()
Castellroig Cava Brut
Aromat białych kwiatów z nutami owoców pestkowych i lekkimi akcentami cytrusu na podniebieniu.Skład: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada