Pikantny Dip Chili-Ser

Pikantny Dip Chili-Ser
Pikantny Dip Chili-ser może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki chile, refried fasoli, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz Chicken Chili Dip Serowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć refried fasoli, chili, serek śmietankowy, i zielona papryka chile w misce miksera Stoiska; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Fasola RefriedFasola Refried
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać mieszaninę fasoli do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia i top z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dip będzie bulgotać i ser topi się, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego można spróbować to Castellroig Cava Brut. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aromat białych kwiatów z nutami owoców pestkowych i lekkimi akcentami cytrusu na podniebieniu.Skład: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn