Pikantny Chard Szwajcarski z cytryną
Pikantny szwajcarski Chard z cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 44 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz pieprz, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Spróbuj Pikantny Chard Szwajcarski, Pikantny Szwajcarski Chard & Beans, oraz Pikantna zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj chard; saute 1 minutę lub aż lekko zwiędnie. Wymieszać z pieprzem i czosnkiem. Przykryć i gotować 4 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i gotować 3 minuty lub aż płyn odparuje. Wymieszać z sokiem i solą.