Pikantny Brązowy Kurczak

Pikantny Brązowy Kurczak
Pikantny Brązowy Kurczak to bezglutenowy i podstawowy przepis na 4 porcje. Jedna porcja zawiera 267 kalorii , 30 g białka i 15 g tłuszczu . Za 1,43 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Mieszanka masła, pieprzu cayenne, czosnku w proszku i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44% , to danie jest solidne. Wypróbuj Brązową Tilapię , Brązową Tilapię i Brązową Tilapię , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Spłaszcz kurczaka do 1/2 cala. grubość. W małej misce wymieszaj przyprawy. Zanurz kurczaka w maśle; posypać przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na dużej patelni smaż kurczaka na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż sok z kurczaka będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn