Pikantny Azjatycki Marynowany Stek Z Flanki
Pikantny Azjatycki marynowany stek z flanki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do valentin day. Jeśli masz oliwę z oliwek, olej sezamowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Pikantny Azjatycko-Marynowany Stek Z Flanki, Stek Z Flanki Marynowany W Azji, oraz Azjatyckie Piwo Marynowane Flanka Stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj stek; uszczelnić i marynować w lodówce 24 godziny, obracając od czasu do czasu.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem i grilluj przez 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doness.
Posypać solą i odstawić na 5 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.