Pikantno-Słodka Polędwica Wieprzowa
Pikantno-Słodka Polędwica wieprzowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka polędwicy wieprzowej, sos sojowy, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodka i pikantna polędwiczka wieprzowa, Słodka i pikantna polędwiczka wieprzowa, oraz Słodka i pikantna polędwiczka wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Spłaszczyć każdy kawałek wieprzowiny do grubości 1/2 cala za pomocą opuszkami palców.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; łyżka sosu sojowego równomiernie na plastrach wieprzowiny. Gotować 3 protokół lub aż rumiane. Obróć wieprzowinę; gotować 3 minuty lub do zakończenia.
Dodać salsę i przetwory na patelnię; zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej. Gotować 30 sekund lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Podawać wieprzowinę z mieszaniną salsy i posypać kolendrą.