Pikantno-Słodka Azjatycka Sałatka z marynowanym daikonem

Pikantno-Słodka Azjatycka Sałatka z marynowanym daikonem
Pikantno-Słodka Azjatycka Sałatka z marynowanym daikonem jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Serrano chiles, olej sezamowy, nasiona sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, Azjatyckie klopsiki z kurczaka z marynowaną marchewką i daikonem, oraz Tuńczyk Ahi ze słodką i pikantną azjatycką sałatką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetnij daikon wzdłuż na 1/2 cala. plastry, następnie układać i pokroić w 1/2-in. kostki. Wrzucić sól do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić około 2 godzin, mieszając od czasu do czasu, aby wyciągnąć wilgoć. Dobrze spłucz daikon i osusz. W misce wymieszaj cukier z octem, aż się rozpuści, a następnie wymieszaj daikon, olej i chiles. Chłód, pod przykryciem, co najmniej 4 godziny i tak długo, jak 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odcedzić daikon, rezerwując płyn do wytrawiania i wyrzucić chiles. W dużej misce, wrzucić razem kapustę napa, cebula, nasiona sezamu, i daikon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta NapaKapusta Napa
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj 1/2 szklanki płynu do wytrawiania (lub więcej, jeśli chcesz) i wrzucić do herbu.
5
Czerwoną kapustę wymieszać szybkim rzutem, aby jej kolor nie krwawił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn