Pikantne, Wolno Gotowane Włoskie Kiełbaski
Saucy powolne gotowane włoskie kiełbaski może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 165 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka papryki, kiełbasy, sosu pomidorowego i bazylii oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie super. Spróbuj Powolne pieczenie włoskich kiełbasek i papryki z Rotini, Kurczak Włoski Wolno Gotowany, oraz Powoli Gotowany Włoski Kurczak Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włoską kiełbasę, SOS, zieloną paprykę i cebulę włożyć do wolnej kuchenki. Wymieszać, aby pokryć wszystko w sosie. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin.
Podawać na rolkach hoagie lub na ryżu.