Pikantne Warzywne Smażenie
Pikantne warzywne smażenie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 792 kalorie. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz dziecko kukurydza, olej roślinny, chili puree, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła wok lub 12-calowa patelnia na dużym ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodaj gingerroot; Stir-fry 30 sekund.
Dodać grzyby, kukurydza, pędy bambusa, papryka, strąki grochu i kolendry; stir-smażyć około 2 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać z kapustą. Wymieszać z chili puree; gotować i mieszać 30 sekund.